Iwillnevergiveup

Frihetslycka

Kategori: AllmäntÄntligen är det tillräckligt varmt för att vi ska kunna ha dörren på glänt så att Boogie kan gå ut och in som han vill.
Efter förra årets incident, som jag berättade om här, har jag varit lätt traumatiserad vid tanken på att släppa ut honom i det fria. Men efter att vi de senaste veckorna har varit ute tillsammans med honom ett antal gånger, får han nu som sagt gå ut och in fritt medan vi är hemma. Och visst syns det hur han njuter!? Det ska bli skönt för oss också (mest för mannen som oftast är den som står för dammsugandet) att slippa allt katthår som under snart fyra månader funnits överallt - på mattor, i soffan, på kläder, i maten, ja t o m i ögon, öron, näsa och hals har vi irriterats av dessa fjun. Helt fria blir vi så klart inte från detta elände men rent logiskt bör det minska i förhållande till den tid som gosedjuret befinner sig inomhus. Både vi och Boogie går en fantastisk tid till mötes! :)

Kommentarer

 • Wiveca säger:

  Haha, jag ser fram emot bristen på katthår när vi kommer över...!

  2011-03-26 | 08:46:22
 • Gunilla säger:

  Wivi - brist är nog för mycket att hoppas på... Men kanske lite mindre än senast! Förhoppningsvis kan vi alla vara utomhus mycket då så att ingen blir alltför besvärad. KRAM!

  2011-03-26 | 12:00:39
  Bloggadress: http://iwillnevergiveup.blogg.se/

Kommentera inlägget här: