Iwillnevergiveup

Sol i sinnet

Kategori: Allmänt

Vilken underbar sensommarhelg det har varit!
Igår var det Medeltidsmarknad här i Ingelsträde. Vår lilla by levde verkligen upp. Har ni aldrig varit här bör ni besöka nästa års medeltidsdag som brukar vara i månadsskiftet augusti/september.
Framåt kvällen grillade vi och satt ute så länge vi kunde innan kvällskylan smög sig på.
Idag har jag varit på Öppet Hus i de lokaler där jag brukar gå på NIA. Nu har verksamheten utökats och imorgon ska jag prova Vilevayoga. Det ska bli spännande!
Dessutom har vi hunnit ta ut sambons mor på den årliga våffelturen. Den här gången åkte vi till Pålsjöpaviljongen i Helsingborg där vi kunde avnjuta våfflorna till jazzmusik bland både trevliga människor och många getingar.

Kommentarer

 • Charlotte säger:

  Hej Gunilla!  Tack för att du är inne och läser hos mig ibland. Det känns lite ensamt på bloggen emellanåt så då är det extra kul när man får "besök".

  Jättefina Norgebilder. Tillbringade en semester i Norge någon gång i början av 80-talet. Det jag mest kommer ihåg är inte de fantastisa vyerna utan mer en galen get som stod med framklövarna mot vår (snabbt) upprullade bilruta och tiggde mat. När man stannade bilen vid denna rastplats så kom denna get med ca 20 anförvanter och de var alla specialister på tiggeriets ädla konst. Tiggande hundar är man ju van vid men tiggande getter.....

  2008-09-01 | 19:41:56
  Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/argatankar
 • Gunilla säger:

  Några sådana djur träffade vi inte på men får mitt på vägen var ju inte så ovanligt... :)

  2008-09-02 | 18:36:47
  Bloggadress: http://iwillnevergiveup.blogg.se/

Kommentera inlägget här: